Radisson Blu Hotel

Calea Victoriei 110, București 030167, Romania

Aflați în inima Bucureștiului, pe faimoasa Calea Victoriei, partenerii noștri de la Radisson Blu Hotel, Bucharest va oferă servicii ospitaliere de cea mai înaltă calitate, în cele 487 de camere și apartamente cu design contemporan, completate de 5 restaurante și 3 baruri în total: Prime Steaks & Seafood, Caffé Città, Ginger Sushi Bar & Lounge, Dacia Felix Restaurant, Bla Bar & Lounge, Beach Bar și The Wine Spot.

Mai mult, restaurantul Sharkia, cu specific libanez, poate fi vizitat în doar câteva minute de mers pe jos prin complex, în hotelul de 4 stele Park Inn by Radisson.

Locația este renumită ca fiind o veritabilă oază într-o zonă aglomerată a capitalei, mulțumită curții interioare și a piscinei în aer liber. În completarea serviciilor, World Class Health Academy vă oferă acces gratuit la sala de fitness, la piscina interioară și la saună, atunci când vă cazați la hotel.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
InterContinental Athénée Palace Bucharest

București

Solicitați rezervare
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Radisson Blu Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin