Novum By the Sea

Strada Olimp 16, Olimp 905503, Romania

Novum by the Sea este un resort de lux situat pe malul Mării Negre, în stațiunea Olimp pe o stâncă înaltă care oferă o panoramă magnifică asupra Mării Negre.

Cu o poziție privilegiată, la mai puțin de 50 de metri de mare, resortul are o plajă privată special amenajată și delimitată pentru oaspeții săi.

Camerele și suite-urile spațioase sunt amenajate cu gust și dispun de facilități moderne, inclusiv balcon privat. Cei care doresc să se răsfețe pot profita de centrul de wellness și spa, unde pot alege dintr-o gamă variată de tratamente revigorante. Pentru cei mai activi, există terenuri de tenis, piscină exterioară și un centru de fitness bine echipat.


Descoperiti locatia


Solicitati cazare la

Novum By the Sea

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin