All about luxury

Călătoriile în afara țării sunt menite să devină amintiri nemaipomenite în viețile noastre. Oriunde veți dori să trăiți experiențe de neuitat, de la o capitală europeană vibrantă, la o insulă tropicală îndepartată sau la un deșert de poveste, confortul și mediul de lux vă vor fi asigurate. 

Alegerea destinației ideale pentru dvs. va deveni o dilemă a trecutului. Consultanța noastră de specialitate va fi primul pas către experiențe memorabile. Ne dorim să descoperiți semnificația unui consultant personal care să se ocupe de rezervarea biletelor de avion sau a unui avion privat, precum și de limuzina dumneavoastră personală de la aeroport la hotel. Din păcate, consultantul nu va putea conduce limuzina, însă se va asigura ca ați ajuns cu bine.
Orașe vibrante, insule pustii, destinații inedite, restaurante celebre, concerte, muzee, Imperia Club vă deschide ușile unei experiențe în care orice este posibil. Avem o echipă specializată în domeniul ospitalității de lux, astfel vă puteți bucura de vacanțe organizate în locații inedite, oriunde în lume. Unde ați visat întotdeauna să ajungeți?
Imaginația dumneavoastră, susținută de consultanța noastră, va reprezenta principala unealtă prin care vom creiona împreună itinerariul dvs. de poveste. Escapadele romantice la Paris, lunile de miere în Maldive, călătoriile cu familia la Disneyland, precum și călătoriile de afaceri în cele mai importante centre de business ale lumii, vor deveni clipe în care veți simți că trăiți viața la potențialul ei maximum.

Destinatii propuse