Despre noi

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux, atât pe plan local cât și internațional, echipa noastră a pus bazele unui club exclusivist cu circuit închis.

Ce presupune a fi membru Imperia Club?

 • Nopți de cazare gratuită la orice hotel 4 și de 5 stele din România;
 • Tarife preferențiale la cazare, în orice hotel de 4 și de 5 stele din țară și din lume;
 • Tratament special în cadrul tuturor hotelurilor și restaurantelor partenere ale clubului;
 • 15% sau 20% discount la nota de plată à-la-carte, în peste 50 de restaurante premium din România;
 • 15% sau 20% discount în cadrul magazinelor de lux și locațiilor spa & wellness partenere ale clubului;
 • Servicii complete și personalizate pentru călătorii în afara țării: bilete de avion, închirieri auto, transfer aeroport, check-in, asistență viză, închiriere yacht sau avion privat, precum și alte servicii, la cerere;

Care este angajamentul nostru fata de membri?

 • Oferirea unei consultanțe personale dedicate, ori de câte membrii noștri călătoresc oriunde în lume sau aleg să ia masa într-un restaurant premium;
 • Garantarea unei experiențe memorabile în calitate de membru al clubului;
 • Comunicare constantă a tendințelor din sectorul de servicii premium, promovate de către club, în materie de călătorii, hoteluri, restaurante, magazine de lux, spa & wellness și stil de viață;
 • Invitații la evenimente exclusive periodice, dedicate comunității Imperia Club;
 • Discreția și seriozitatea unui private concierge;
 • În cazul a 99,9% din solicitări, răspunsul nostru să fie „Da!”;

Testimoniale

"Am redus călătoriile pe durata pandemiei. N-am crezut că voi mai merge nicăieri din cauza contextului actual, însă tot am călătorit în țară și mi-am folosit beneficiile incluse. Am apreciat cel mai mult faptul că valabilitatea membership-ului meu a fost extinsă, ceea ce mi-a oferit siguranță."

Membru Imperia Club din ianuarie 2018
Daniel P.
"Până de curând, călătoream foarte mult în afara țării și am fost sceptică în legătură cu a avea un astfel de card de membru. Cu toate acestea, echipa profesionistă și promptă m-a scăpat de toate grijile organizării unei călătorii. Nu fac decât să dau un telefon și să-mi văd mai apoi de drum liniștită."
Membru Imperia Club din august 2017
Mirela C.
"Cunoșteam conceptele de loyalty club și private concierge din Londra, iar în țară am descoperit clubul la începuturile sale. Reînnoiesc pachetul de beneficii an de an dintr-un singur motiv: economisesc timp și bani peste tot pe unde călătoresc."
Membru Imperia Club din decembrie 2015
Lucian S.

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin