Hotel Malibu

Bulevardul Mamaia Nr.316, Constanța 900001, Romania

Hotel Malibu este amplasat la intrarea sudică a stațiunii Mamaia, fiind mărginit de plajă și de apele lacului Tăbăcărie, departe de vacarmul obișnuit al orașului de la Marea Neagră. Datorită poziționării privilegiate, vă veți putea bucura de o experiență fantastică, urmărind răsăritul din mare sau apusul pe lac.

Bucurați-vă de zile fără griji, relaxați-vă la spa, lângă piscina privată, pe plajă sau explorați stațiunea Mamaia. Hotel Malibu are misiunea de a vă oferi o experiență unică, indiferent dacă sunteți în căutare de o distracție la soare pentru întreaga familie, o vacanță liniștită în cuplu sau călătoriți în interes de serviciu. Hotelul vă va pune la dispoziție parcare gratuită, în limita locurilor disponibile.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Ramada Constanța

Mamaia

Solicitați rezervare
Hotel Oxford

Mamaia

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Hotel Malibu

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin