Boutique hotel Relax In Style - Adults Only

Strada Stejerișului, Brașov, Romania

O vila cocheta amplasata pe drumul catre Poiana Brasov cu o privelişte absolut extraordinară către Tâmpa şi oraşul Braşov la doar 3 km de centrul istoric.

Chambers’n Charm un loc minunat şi luxos cu 9 camere spatioase,fiecare decorate dupa o alta tema, clasificat la 5 stele, creat pentru cei care apreciaza ambianta si serviciile deosebite ale hotelurilor boutique.

Clientela de la Chambers'n Charm caută de obicei mai mult decât confort. Atunci când îşi planifică şederea, caută hoteluri care sunt semnificativ diferite de înfăţişarea şi atmosfera din lanţurile hoteliere şi vor să fie plăcut surprinşi de ce găsesc la destinaţie.

Vila noastra are toate camerele echipate cu: minibar, seif, televizoare plasma, internet wireless gratuit, uscator de par, telefon.

Vila are gradina cu mobilier si parcare privata supravegheata video


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Alpin Resort Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Kronwell Hotel

Brașov

Solicitați rezervare
Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Boutique hotel Relax In Style - Adults Only

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin