Teleferic Grand Hotel

Strada Poiana Soarelui 160, Brașov 500001, Romania

Hotelul nostru partener, Teleferic, combină frumusețea naturii din Poiana Brașov, cu luxul și eleganța clasică, pentru a crea o atmosferă specială. Aici veți putea avea o vacanță sau o escapadă de weekend minunată, unde vă veți bucura atât de relaxare cât și de delicii culinare. În cadrul acestui hotel, timpul dumneavoastră va fi petrecut în cel mai plăcut fel: dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută.

În materie de gastronomie, Teleferic Grand Hotel excelează prin restaurantele sale à-la-carte: Restaurantele 4 Anotimpuri, Coroana Gourmet, Grand Lobby Café Bar și Après Ski Bar. Un concept unic este reprezentat de Teleferic Arena - Clubul de noapte al hotelului.

Un jacuzzi exterior se află la dispoziția dumneavoastră, precum și o piscină interioară, o saună umedă, o saună uscată, dar și un centru spa & fitness.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Cubix Hotel

Brașov

Solicitați rezervare
Alpin Resort Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Aurelius Împăratul Romanilor

Poiana Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Teleferic Grand Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin