Cubix Hotel

Bulevardul Saturn 47, Brașov 500440, Romania

Un hotel care surprinde placut cu designul sau modern si elegant si care contureaza de fiecare data impresia oaspetilor sai in una inedita si distincta inca de la deschidere din 2005.

Locatia impartaseste o reputatie excelenta pentru calitatea serviciilor, mentinuta cu succes inca de la deschidere, atat pentru turismul de business, organizarea de evenimente, concedii la munte sau city break. Este amplasat ideal pentru orice fel de conexiune de transport este aleasa pentru sosirea in Brasov si pune la dispozitie 57 spatii de cazare de 4*, din care 9 camere executive (pat king size, spatiu generos, jacuzzi), astfel incat raspunde solicitarilor diversificate pentru servicii de calitate.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Kronwell Hotel

Brașov

Solicitați rezervare
Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Chambers'n Charm Boutique Hotel

Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Cubix Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin