Kronwell Hotel

Bulevardul Gării 7, Brașov 500227, Romania

Cu siguranță cel mai renumit hotel din Brașov, Kronwell setează standardele în materie de călătorii premium, un stil de viață activ în cadrul centrului de fitness și wellness Belaqva, precum și când vine vorba despre evenimente și conferințe private sau corporate.

În momentul în care vă veți îndura să părăsiți camerele cu design contemporan, complet utilate pentru șederea dumneavoastră, o serie de locații partenere ale clubului nostru vă vor aștepta pentru a vă încânta papilele gustative: Centrul Vechi al orașului dispune de câteva restaurante pe care trebuie să le experimentați neapărat.

Casa Hirscher, unul din cele mai faimoase localuri din oraș, vă invită la o masă plăcută cu prietenii sau familia, precum și la o cină romantică într-un cadru intim și elegant. Spre mirarea multor persoane, fructele de mare și mâncarea cu specific mediteranean de calitate se regăsesc chiar și în orașul de sub Tâmpa: Mediterra vă va satisface pofta de mâncare, cu preparatele lor excelente! Dacă, totuși, ați apucat deja să serviți masa în oraș, Luther Brasserie & Lounge vă așteaptă oricând la un afterparty, acompaniat de băuturi la alegerea dumneavoastră!


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Alpin Resort Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Ioana Hotel

Sinaia

Solicitați rezervare
Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Kronwell Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin