Hotel Platinia

Calea Mănăștur 2, Cluj-Napoca 400000, Romania

Când vine vorba de lux contemporan la superlativ în Cluj-Napoca, partenerii noștri de la Hotel Platinia reprezintă alegerea ideală. Cele 121 de apartamente, cu o suprafață cuprinsă între 55 și 320 de metri pătrați, incluzând un penthouse localizat la etajul 11 al clădirii, vă vor oferi întreg confortul și rafinamentul unei șederi de 5 stele.

Hotelul face parte din primul proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din oraș. Acesta este unul inovativ, realizând o îmbinare funcțională perfectă între trei tipuri de funcțiuni: rezidențial, comercial și hotelier. Hotelul este amplasat pe o locație plină de tradiție pentru clujeni - fosta Fabrică de Bere Ursus.

Amplasat în apropierea stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente și a celor mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca, Hotel Platinia vă face promisiunea de a vă oferi servicii premium și de a transforma ospitalitatea în artă. În incinta hotelului se regăsesc multiple săli pentru evenimente și conferințe, alături de un restaurant italienesc și unul asiatic.

La doar 5 minute cu mașina spre centrul istoric al orașului, veți putea păși pragul a trei restaurante partenere: Beluga Concept, cu specific italienesc, recunoscut pentru calitatea ingredientelor și a preparatelor sale, alături de Restaurant Marco Polo și Syndicate Bar, din cadrul DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza.

Începând cu 1 mai 2021, dacă vă veți îndrepta către partea sudică a orașului, atunci va trebui să poposiți în Livada Palocsay pentru o masă la Aroma Restaurant. Terasa lor splendidă și liniștită vă va încânta cu priveliștea panoramică asupra Clujului.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Grand Hotel Italia

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Ramada Hotel Cluj

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Hotel Platinia

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin