Ramada Hotel Cluj

Calea Turzii 43, Cluj-Napoca 400000, Romania

Inaugurat în primăvara anului 2012 și încadrat la categoria de 4 stele, Ramada Cluj este situat la 200 de metri de centrul cultural şi de afaceri al oraşului Cluj-Napoca. Hotelul oferă acces gratuit la centrul luxos de wellness şi spa, care are sală de fitness, saună uscată, baie de aburi, piscină interioară şi vedere panoramică la oraş.

Începând cu luna octombrie a anului 2020, hotelul a trecut la clasificarea de 5 stele.

Camerele de la Ramada Hotel Cluj au aer condiționat, TV cu ecran plat și numeroase facilități de lux, precum minibar, acces la Executive Lounge, aparat de cafea/ceai și cutie de valori. Băile private sunt dotate cu duş sau cadă, uscător de păr, papuci şi halate de baie. Unele camere au vedere la oraș.

Avocado Restaurant & Lounge serveşte mâncăruri internaţionale proaspăt preparate, iar restaurantul La Verona oferă specialităţi italiene. Hotelul are un lounge-bar în hol şi o terasă deschisă pe durata sezonului cald.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Grand Hotel Italia

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Hotel Platinia

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Ramada Hotel Cluj

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin