DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Strada Sindicatelor, Cluj-Napoca, Romania

Modern și extrem de elegant, hotelul nostru partener, DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza, va reprezenta alegerea ideală pentru dumneavoastră, atunci când veți vizita Cluj-Napoca și veți dori să vă cazați cât mai aproape de centrul istoric. Atunci când îi veți păși pragul, veți descoperi că hotelul oferă acces la un centru de fitness, la o piscină cu vedere panoramică, precum și la o parcare securizată.

În materie de gastronomie, acest hotel de cinci stele vă oferă două variante excelente: Prima este reprezentată de Restaurant Marco Polo, deschis pentru mic-dejun într-un peisaj relaxant și primitor, funcționând à-la-carte în restul zilei. A doua locație este Syndicate Bar, cu un design îndrăzneț și contemporan, oferindu-vă o adevărată variatate de băuturi alcoolice și non-alcoolice, acompaniate de un meniu cu gustări și alte preparate.

La cel mult 10 minute distanță de mers pe jos, veți putea vizita BELUGA Concept, restaurantul nostru partener, cu specific italienesc, recunoscut pentru calitatea ingredientelor și a preparatelor sale.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Grand Hotel Italia

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Ramada Hotel Cluj

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Beluga Concept

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin