Crowne Plaza Bucharest

Bulevardul Poligrafiei 1, București 013704, Romania

Un important centru de evenimente și conferințe, parte din lanțul hotelier InterContinental Hotels Group, Crowne Plaza Bucharest reprezintă o alegere fantastică pentru următoarea călătorie de afaceri.

Datorită amplasării sale la doar 15 minute distanță cu mașina de aeroportul Henri Coandă și a accesului facil către toate zonele Bucureștiului, Crowne Plaza Bucharest și-a câștigat renumele pe piața hotelieră de business.

Camerele hotelului se remarcă prin design și prin complexitatea serviciilor puse la dispoziția oaspeților, în timp ce majoritatea camerelor oferă acces la balcon.

Centrul ANA Spa pune la dispoziție o piscină, facilități de fitness, hamam, saună uscată, saună cu aburi și frigidarium.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Phoenicia Grand Hotel

București

Solicitați rezervare
Novotel Bucharest City Centre

București

Solicitați rezervare
Hilton Garden Inn Bucharest Airport

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Crowne Plaza Bucharest

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin