JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Calea 13 Septembrie 90, București 050726, Romania

Luxul infinit, amplasat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului și a Centrului Vechi, într-o locație cu semnificație istorică - Calea 13 Septembrie, denumită în onoarea pompierilor români care au înfruntat forțele otomane în aceeași dată din anul 1848, în bătălia din Dealul Spirii.

Partenerii noștri de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel vă invită să descoperiți cele 402 camere și apartamente recent și complet renovate. În completarea serviciilor ospitaliere de cea mai înaltă calitate vor veni cele 6 localuri din incinta complexului: Cucina, JW Steakhouse, Champions Sports Bar, The Garden, Vienna Café și Pavilion Lounge.

La parterul complexului, pe The Grand Avenue, veți regăsi singurele magazine Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Valentino, Philipp Plein și Billionaire din țară, pe lângă renumitele brand-uri Rolex, Elysée sau Hot-à-Porter. Fără a fi nevoie să părăsiți hotelul, veți descoperi că aici există inclusiv o farmacie, un salon de frumusețe, o tutungerie, o bancă și multe alte magazine de designer.

World Class Health Academy sunt nelipsiți din complex, oferind acces gratuit oaspeților cazați la hotel, la sala de fitness, la piscina interioară și la saună, toate la doar câteva minute de mers pe jos distanță de camerele de hotel. Contra cost, se pot face înscrieri la cursurile de fitness sau la squash.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Suter Palace Heritage Boutique Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin