Suter Palace Heritage Boutique Hotel

Aleea Suter, nr. 23 - 25, București, Romania

Partenerii noștri de la Suter Palace reprezintă un concept de ospitalitate contemporană de 5 stele plus, găzduit într-o clădire de patrimoniu istoric, îmbinând astfel armonios trecutul cu prezentul și proiectând cu viziune viitorul.

Suter Palace – 5 Star Heritage Boutique Hotel își întâmpină oaspeții în 17 camere decorate individual, fiecare cu atmosferă, cromatică, numele și designul său special: 14 camere de lux și 3 apartamente princiare, majoritatea cu privire spre pitorescul cartier aflat lângă Parcul Carol și impresionanta clădire a Palatului Parlamentului. Un restaurant fine-dining, o grădină interioară, o sală de evenimente, 2 săli de ședințe, o mică sală de sport, o sală de masaj, o saună și o capelă, completează facilitățile de care se pot bucura toți oaspetii aflați în căutarea unui loc unic și discret, în care cele mai sofisticate experiențe sunt natural oferite.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Suter Palace Heritage Boutique Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin