Epoque Hotel Relais & Châteaux

Intrarea Aurora, București 030167, Romania

Atunci când ne gândim la o locație intimă și retrasă, Hotel Epoque ne vine în minte: Un boutique hotel de 5 stele, oferind o gamă largă de facilități și un grad înalt de personalizare a serviciilor, care se adresează atât oaspeților de business, cât și celor căutând relaxare, ambele categorii fiind persoane cu standarde ridicate de călătorie.

Partenerii noștri de la Hotel Epoque reprezintă o experiență de lux de 360 de grade, punând la dispoziția oaspeților săi un concept structural cu spații de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigură întreg confortul pentru lucru și relaxare, devenind astfel o opțiune ideală pentru sejururi oricât de îndelungate.

În completarea spa-ului și a centrului pentru conferințe și evenimente, vine restaurantul de fine-dining L'Atelier - Relais & Châteaux: Un loc de vis din inima Bucureștiului, în care veți fi delectați de specialitățile franțuzești concepute cu cea mai mare grijă, folosind preponderent ingrediente locale și de sezon.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

București

Solicitați rezervare
Suter Palace Heritage Boutique Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Epoque Hotel Relais & Châteaux

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin