Marmorosch, Autograph Collection

Strada Doamnei 2, București 030167, Romania

Inspirat din atmosfera de optimism și speranță a perioadei Belle Époque, Hotelul Marmorosch a reinventat arta clasică a traiului rafinat, adăugând o notă incitantă de modernitate.

Amplasat în fosta clădire a celei mai influente bănci a României de la sfârșitul secolului 19, Hotelul Marmorosch este locul perfect unde să retrăiți istoria.

Cu influența stilului art deco, apartamentele somptuoase îmbină perfect detalii autentice, opere de artă sofisticate și designul modern într-o experiență de neuitat, cu un confort și un lux neegalat.

Trăiți viața opulentă a vremurilor din vechime în camerele rafinate, gustați din bogăția culinară a României, delectați-vă cu măiestria cocktailurilor în barul amenajat în „seiful” autentic al băncii și descoperiți nestematele ascunse ale Bucureștiului sau, pur și simplu, relaxați-vă la spa.


Descoperiti locatia


Solicitati cazare la

Marmorosch, Autograph Collection

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin