Hotel Internațional Iași

Strada Palat 5A, Iași 700032, Romania

Hotel INTERNATIONAL Iasi a aparut in peisajul frumosului oras la 20 Septembrie 2013, dupa o constructie de 2 ani. Orientat exclusiv spre satisfacerea oaspetilor sai, hotelul ofera un cadru perfect atat pentru excursii in scop turistic, cat si pentru calatorii de afaceri. Amplasat in cadrul complexului Palas, Hotel International vine cu o serie de activitati de petrecere a timpului liber si relaxare, in plin confort si desfatare, la standardele cele mai inalte.

Hotel Internaţional Iasi, isi propune sa pretuiasca timpul tau petrecut in incinta, prin oferirea celor mai complexe pachete si servicii. In afara de diferitele tipuri de camere, posibilitatea de desfasurare a evenimentelor tale sociale sau multitudinea de bucatarii care sa-ti incante gusturile, te poti lasa impresionat de amplasamentul hotelului, acesta fiind aproape de Palatul Culturii, Mitropolie sau Manastirile Trei Ierarhi si Golia.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Cubix Hotel

Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Hotel Internațional Iași

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin