Splendid Conference & Spa Hotel

Bulevardul Mamaia 477, Constanța 900001, Romania

Un hotel partener recent renovat, Splendid Conference & Spa Hotel (*permite doar adulți) este situat în partea de nord a stațiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, la 200 de metri de plajă. Parterul și restaurantul sunt comune pentru cele doua corpuri ale Splendid Conference & Spa Hotel. Majoritatea camerelor și apartamentelor hotelului oferă balcon, oferind o priveliște superbă asupra lacului Siutghiol.

Restaurant Splendid vă propune o combinație excelentă și savuroasă de preparate tradiționale românești și internaționale. În fiecare dimineață, locația servește un mic dejun copios și variat. Partenerii noștri vă invită să vă bucurați de cea mai importantă masă a zilei relaxându-vă cu o vedere superbă către lacul Siutghiol. Aranjamentul meselor este conceput astfel încât o masă servită cu prietenii sau o cină romantică în doi să devină experiențe de neuitat, într-o atmosferă de bistro italian.

În condiții normale, Restaurant Splendid servește micul dejun între 07:00 și 10:00, prânzul à-la-carte între 12:00 și 15:00, iar cina à-la-carte între 17:00 și 22:00.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Iaki Spa - Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Arena Regia Hotel & Spa - Marina Regia Residence

Mamaia

Solicitați rezervare
Atmosphere Sky Bar - Ramada Constanța

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Splendid Conference & Spa Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin