Hotel Iaki

Statiunea Mamaia, Constanța 900001, Romania

Asezat in centrul statiunii, la numai 20 de metri de plaja, fostul Hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gheorghe Hagi. Dupa un amplu proces de renovare si transformare, hotelul a fost ridicat la standarde inalte. Doi ani mai tarziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de 4 stele s-a adaugat pe harta Mamaiei - Hotelul IAKI.

Pozitia privilegiata a hotelului nostru partener, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Coriolis - Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Ramada Constanța

Constanța

Solicitați rezervare
Splendid Conference & Spa Hotel

Mamaia

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Hotel Iaki

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin