Ramada Constanța

Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța, Romania

Amplasat în stațiunea Mamaia, în apropierea Satului de Vacanță, la doar 5 minute de mers pe jos față de plajă, hotelul nostru partener, Ramada Constanta by Wyndham este o locație elegantă de 4 stele, inaugurată în anul 2017.

Hotelul dispune de 170 de spații de cazare utilate în stil modern, cu suprafețe de la 38 mp pana la 120 mp, 4 săli de conferințe cu o capacitate totală de până la 415 de locuri, un restaurant cu design elegant - Restaurant Blanche, un bar ideal pentru socializare - Centrum Bar și un sky bar - Atmosphere Sky Bar, ce impresionează prin priveliștea spectaculoasă, de neuitat, asupra lacului și Mării Negre. De asemenea, hotelul nostru partener vă pune la dispoziție parcare proprie, subterană și exterioară, cu o capacitate totală de 120 de locuri, oferită in mod gratuit.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Coriolis din cadrul Hotel Iaki vă așteaptă cu beneficii exclusive. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul Restaurant Splendid, care vă așteaptă în cadrul Splendid Conference Hotel & Spa (*doar adulți).


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Arena Regia Hotel & Spa - Marina Regia Residence

Mamaia

Solicitați rezervare
Restaurant Blanche - Ramada Constanța

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Ramada Constanța

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin