Restaurant Blanche - Ramada Constanța

Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța, Romania

Restaurantul Blanche, localizat la parterul hotelului nostru partener, Ramada Constanța, vă propune o călătorie culinară într-un mediu elegant cu accente exclusiviste, ambianță rafinată și o terasă cu privește către lac. Meniul internațional cu influiențe mediteraneene, atente selecționat de către maestrul bucătar și preparatele care satisfac până și cele mai sofisticate gusturi, sunt doar câteva dintre motivele pentru care partenerii noștri vă invită să le pășiți pragul.

Deschis atât pentru un copios mic dejun, un prânz de afaceri sau o cină romantică, Restaurant Blanche vă pune la dispoziție locația perfectă pentru evenimente private.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Coriolis din cadrul Hotel Iaki vă așteaptă cu beneficii exclusive. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul Restaurant Splendid, care vă așteaptă în cadrul Splendid Conference Hotel & Spa (*doar adulți).


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Coriolis - Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Restaurant Splendid - Hotel Splendid

Constanța

Solicitați rezervare
Atmosphere Sky Bar - Ramada Constanța

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Restaurant Blanche - Ramada Constanța

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin