Hotel Internațional Sinaia

Bulevardul Republicii 4, Sinaia 106100, Romania

Hotelul INTERNATIONAL Sinaia, complet renovat si redecorat in 2011, reprezinta spatiul in care te poti simti ca acasa, la poalele muntilor Bucegi. Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimile verzi ale muntelui, hotelul a devenit in timp locul perfect atat pentru evenimente corporate sau sociale, cat si pentru experimentarea unor vacante de vis.

Odata cu renovarea si reechiparea cladirii in 2011, hotelul a primit un plus de personalitate si valoare, acestea regasindu-se cu succes in atentia fata de clienti. Culori calde si naturale dau viata interioarelor, in timp ce privelistea impetuoasa a muntelui si a orasului Sinaia te invaluie in liniste, perfectiune si stabilitate.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Ioana Hotel

Sinaia

Solicitați rezervare
Lux Garden Hotel & Resort

Azuga

Solicitați rezervare
Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Hotel Internațional Sinaia

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin