Grand Hotel Italia

Str. Nicolae Drăganu 6, Cluj-Napoca 400000, Romania

Hotelul nostru partener, Grand Hotel Italia, s-a născut din excepționalul talent antreprenorial al domnului Antonio Batani. Acesta a fost adăugat în grupul Select Hotels Collection, care dispune de o recunoaștere internațională.

Locația de 5 stele dispune de o vedere panoramică asupra întregului oraș.

Pentru clienţii în căutarea unei camere elegante şi primitoare pentru şederea lor, Grand Hotel Italia pune la dispoziţie camere cu pat matrimonial sau cu două paturi și o baie echipată atât cu cabină de duş cât şi cu jacuzzi. Dotările includ: minibar, birou, seif pentru laptop, televiziune prin satelit, internet de mare viteză, etc.

La doar 15 minute cu mașina spre centrul istoric al orașului, veți putea păși pragul a trei restaurante partenere: Beluga Concept, cu specific italienesc, recunoscut pentru calitatea ingredientelor și a preparatelor sale, alături de Restaurant Marco Polo și Syndicate Bar, din cadrul DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza.

Începând cu 1 mai 2021, dacă vă veți îndrepta către partea sudică a orașului, atunci va trebui să poposiți în Livada Palocsay pentru o masă la Aroma Restaurant. Terasa lor splendidă și liniștită vă va încânta cu priveliștea panoramică asupra Clujului.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Ramada Hotel Cluj

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Hotel Platinia

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Grand Hotel Italia

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin