InterContinental Athénée Palace Bucharest

Strada Episcopiei 1, București 010292, Romania

Bucurați-vă de eleganța clasică a hotelului nostru partener, InterContinental Athénée Palace Bucharest, situat într-una dintre cele mai renumite clădiri din București. Unul dintre cele mai grandioase hoteluri din capitală, aparținând lanțului hotelier internațional Hilton este localizat în Piața Revoluției, lângă Ateneul Român și fostul Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă a României.

În materie de gastronomie, partenerii noștri vă propun o serie de specialități italienești și internaționale în restaurantul Roberto's, deschis pe durata sezonului cald inclusiv pe terasa Roberto's on La Strada, cu intrare din faimoasa Calea Victoriei. Totodată, puteți savura o cafea privind bulevardul, direct din cadrul intim al Café Athénée.

Hotelul se află la mică distanță de numeroasele atracții istorice, culturale sau de divertisment din centrul vechi al Bucureștiului. La doar 3 minute de mers pe jos către Piața Romană, delicatesele italienești autentice și atmosfera de voie bună a partenerilor noștri de la Trattoria Lugo vă așteaptă!


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

InterContinental Athénée Palace Bucharest

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin