Hotel Lido by Phoenicia

Bulevardul General Gheorghe Magheru 5-7, București 010321, Romania

Hotel Lido by Phoenicia reprezintă o adevărată filă de istorie a Bucureștiului, clădirea în care este situat fiind proiectată și gândită până la cel mai mic detaliu în anul 1930 de un celebru arhitect al perioadei interbelice, Ernest Doneaud.

Frumusețea aparte și valoarea istorică de neegalat a acestui hotel partener al clubului sunt conferite de elementele Art Deco și de curentul modernist al design-ului ales.

La parterul clădirii, Lido's Brasserie este alegerea ideală pentru a vă petrece orice moment al zilei. În cadrul acestui restaurant partener, veți putea servi un prânz care ar satisface până și cel mai mare gurmand sau puteți savura un cocktail pregătit la perfecție. Într-o ambianță cochetă, la Lido's Brasserie veți fi întotdeauna întâmpinați cu o atmosferă caldă și relaxantă.


Descoperiti locatia


Solicitati cazare la

Hotel Lido by Phoenicia

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin