Novotel Bucharest City Centre

Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania

Hotelul nostru partener de 4 stele este situat chiar pe Calea Victoriei, în imediată apropiere de Universitatea București și de Parcul Cișmigiu. Acesta oferă acces gratuit la centrul său de wellness și la piscina cu valuri artificiale, saună și zonă de fitness.

Novotel City Centre din București oferă camere cu aer condiționat, seif de dimensiunea unui laptop, televizoare cu LCD, minibar, precum și ceai și cafea în cameră. Toate băile sunt echipate cu cadă și cabină de duș.

Restaurantul Winestone Victoriei 37 vă propune o bucătărie diversificată, compusă atât din preparate românești cât și internaționale, acompaniate de o varietate de vinuri într-un cadru vibrant și sofisticat.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Grand Hotel Bucharest

București

Solicitați rezervare
InterContinental Athénée Palace Bucharest

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Novotel Bucharest City Centre

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin