Jardine Hills

DJ102R, Valea Scheilor 107116, Romania

Dealu Mare, o renumită regiune viticolă a României, este gazda Jardine Hills: visul devenit realitate al cuplului american Bryan și Mimi Jardine, veniți în țară noastră în anul 1996.

În 2003, cei doi au decis că vor vrea să își construiască o casă în România. Jardine Hills, situat la 100 de kilometri de București, cuprinde 3 cabane, cu o capacitate de la 4 la 6 persoane în total fiecare.

Complet echipate pentru o ședere relaxată, care să vă ajute să uitați de agitația citadină, cabanele dispun inclusiv de bucătării proprii și de zone comune.

În curte vă așteaptă o zonă pentru grătar, o piscină exterioară și un jacuzzi, unde puteți savura un pahar de vin din zonă. În apropiere se află nenumărate crame: LacertA, Budureasca, Metamorfosis, Licornia, Velvet și Valahorum.

Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Domeniul Manasia

Urziceni

Solicitați rezervare
Conacul Törzburg

Bran

Solicitați rezervare
Domeniile Martinuzzi

Alba Iulia

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Jardine Hills

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin