ART Hotel

Strada Centumvirilor 2, Sibiu, Romania

ART Hotel este cel mai nou hotel de 4 stele din inima Sibiului, la doar 200 de metri de Piața Mare, mărginit de zidurile de fortificație ale Sibiului medieval. Cu o estetică și un design specific conceptului de boutique hotel, ART Hotel Sibiu reprezintă o „călătorie” printre texturi și materiale de acum și de demult, noi sau păstrate de sute de ani, care acum respiră în același ritm.

Strada Centumvirilor, pe care este situat hotelul nostru partener, una dintre cele mai pitoreşti străzi din Sibiu, era numită în trecut „Spinarea Câinelui” (Hundsrucken) datorită formei sale arcuite. Strada se distinge prin întâlnirea a două profiluri, unul convex şi unul concav, ceea ce conferă elevaţiei zidului de marcare o formă lenticulară. La mijlocul străzii, scările Poschen fac legătura între cele două cartiere ale oraşului vechi.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Kanopian Penthouse Hotel

Brașov

Solicitați rezervare
Domeniile Martinuzzi

Alba Iulia

Solicitați rezervare
ATRA Doftana

Prahova

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

ART Hotel

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin