Castelul Bethlen-Haller

DJ107 89, Cetatea de Baltă 517235, Romania

Cu o istorie de peste 400 ani, Castelul Bethlen-Haller este o destinație fermecătoare situată în inima Transilvaniei. Povești și legende fascinante, spații de cazare care îmbină elemente de secol XVII cu detalii contemporane de decor, piese de mobilier unicat și obiecte conservate impecabil așteaptă să fie descoperite.


Simbol al vinurilor Jidvei, Castelul Bethlen-Haller oferă o experiență oenoturistică extraordinară - vizite în crame și podgorie, degustări de vinuri și preparate savuroase inspirate din bucătăria transilvăneană și gastronomia internațională, pregătite exclusiv cu ingrediente din ferma și grădină castelului. Totodată, este cadrul perfect pentru desfășurarea activităților de recreere, precum echitație, tir cu arcul sau picnicuri în vie. 


Castelul Bethlen-Haller este un loc unic în care timpul curge firesc, ca un vin bun care umple cupele atunci când poveștile sunt trăite alături de oameni dragi.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Castelul Bethlen-Haller

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin