Theodora Golf Club

Str. Principală Nr. 75 C, Teleac 517246, Romania

În acest loc istoric, din apropierea orașului milenar Alba Iulia, s-a născut ideea de a crea cel mai mare resort și club de golf din România, pentru ca toți cei pasionați de frumosul sport să și poată exersa hobby-ul favorit acasă. La răscrucea dintre autentic și recent a apărut un nou loc de interes, fermecător pentru vizitatorii și jucătorii din străinătate, atrași de povestea acestui loc inedit, din Transilvania Centrală și care înseamnă mai mult decât un simplu teren de golf.

În completarea peisajului splendid, restaurantul à-la-carte, piscina exterioară și spațiile pentru evenimente și conferințe completează experiența Theodora Golf Club.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Domeniile Martinutzi

Alba Iulia

Solicitați rezervare
Domeniile Panciu

Panciu

Solicitați rezervare
Casa Hrisicos

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Theodora Golf Club

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin