Casa Hrisicos

Strada Traian 1, Constanța 900743, Romania

După decenii în care această clădire emblematică din centrul orașului Constanța a experimentat diferite destinații, de la hotel la sediu de bancă, Casa Hrisicos redevine un punct de reper al ospitalității în Piața Ovidiu.

Clădirea duce mai departe povestea locului și reintră în circuitul hotelurilor cu renume istoric, redând constănțenilor și turiștilor orașului o mică parte din istoria anilor 1900.

Hotelul nostru partener de 4 stele, situat în centrul vechi al orașului, a fost renovat complet în anul 2020, punând un puternic accent pe estetică și păstrând în continuare caracteristicile unice ale clădirii, folosind, în paralel, cele mai inovatoare soluții ale secolului nostru. Hotel Casa Hrisicos permite călătorilor să preia controlul asupra întregului sejur, începând cu rezervarea serviciilor și check-in online, până la deschiderea ușii și check-out.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Ramada Constanța

Mamaia

Solicitați rezervare
Splendid Conference & Spa Hotel

Mamaia

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Casa Hrisicos

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin