Gaal Hairplay

Strada Docenților 22, București 011404, Romania

Gaal Hairplay reprezintă centrul ideal pentru momente de răsfăț, locul unde vă veți încărca cu mult pozitivism și bună dispoziție. Serviciile partenerilor noștri de la Gaal Hairplay includ și o varietate de tipuri de masaj, de la hawaiian, tailandez, balinez, suedez, de relaxare, reflexologie palme sau tălpi, masaj facial, Shiatsu, cu pietre vulcanice sau anticelulitic.

Salonul vă așteaptă oricând, fiind pregătit să vă ofere servicii în materie de make-up, coafor, frizerie, cosmetică, tratamente faciale, solar, extensii păr, extensii gene, tratamente profesionale păr, permanent păr drept, creț sau bucle, precum și manichiură-pedichiură.

La doar 5 minute de mers pe jos pe renumita Calea Victoriei din capitală, veți putea prăși pragul partenerilor noștri de la Radisson Blu sau de la Athénée Palace Hilton, care sunt pregătiți să vă satisfacă papilele gustative, în restaurantele lor cu specificuri variate.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Centro Donna Spa

București

Solicitați rezervare
Balinesse Spa

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Gaal Hairplay

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin