NUBA Summervibes

Șoseaua Nordului 22, București, Romania

Deschis pe durata sezonului cald, NUBA Summervibes vă propune o veritabilă călătorie gastronomică.

Situat pe malul lacului Herăstrău, oferindu-vă o priveliște spectaculoasă, restaurantul nostru partener dispune de o serie de preparate care vor satisface până și cele mai pretențioase papile gustative.

Câteva dintre cele mai apetisante specialități sunt crocheta de homar cu sos de iaurt și yuzu, trio-ul de hummus cutrufe, miso și avocado, precum și cozi de raci cu aioli cu trufe la antreuri. Felul principal vă va delecta cu selecția sa, de la melcul abalone cu orez gătit în supă de homar, la mușchiul de vită Hida cu caviar Beluga, până la cotletul de porc în panko cu salată de cartofi japoneză.

Cu speranța că nu v-am stârnit prea tare apetitul, vă sugerăm să vă convingeți „pe propria piele” în legătură cu faptul că experiența NUBA Summervibes merită încercată și... repetată!

Atunci când sosește toamna târzie, serviciile și bucătăria fină a partenerilor noștri de la NUBA Summervibes se mută pe Șoseaua Nordului, în cadrul NUBA Asian Fusion Cuisine.

Un lucru este sigur: Pe toată durata anului, NUBA Cafe din Dorobanți rămâne deschisă pentru orice ieșire în oraș, potrivită atât cu prietenii, cât și cu familia sau partenerii de afaceri.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Cherhanaua Ancora

București

Solicitați rezervare
NADASAN - Asian Cuisine

București

Solicitați rezervare
NUBA Cafe

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

NUBA Summervibes