NUBA Cafe

Strada Locotenent Aviator Radu Beller 13, București, Romania

NUBA Cafe simbolizează un loc versatil de întâlnire. Orice motiv de a ieși în oraș trebuie planificat în acest chique local partener!

Meniul diversificat, generos în preparate cu specific internațional, include preparate precum tacos cu vită Wagyu, salată din alge de mare, caracatița cu sos chimichiurri și supă de pui cu lapte de cocos. Călătoria culinară se încheie în cel mai dulce mod posibil: tort de branza cu mango și papaya sau Kataif-ul Nuba (kataif cu cremă de brânză și fistic) sunt doar două din deserturile care vor face masa în oraș de neuitat.

În mod normal, locația funcționează zilnic între 09:30 și 23:30.

Faimoasa zonă Dorobanți vă propune o varietate de restaurante partenere ale clubului nostru:

Four Seasons Dorobanți, cu renumitele lor specialități orientale și libaneze, este situat la doar câteva minute de mers pe jos de NUBA Cafe.

Zexe Zahana Gastronomică Sofia vă așteaptă în apropiere, cu specialități românești, atât tradiționale, cât și reinterpretate... însă pe cât se poate de gustoase!

Pe Calea Floreasca, în apropiere, puteți păși în universul japonez al Yoshi Sushi & Teppanyaki sau vă puteți delecta cu un burger ori o vită excelent gătită, la dabeef.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Four Seasons Dorobanți

București

Solicitați rezervare
Yoshi Sushi & Teppanyaki

București

Solicitați rezervare
dabeef

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

NUBA Cafe

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin