Royal Men

Strada Grigore Gafencu 9, București 077190, Romania

Royal Men este un boutique exclusivist pentru bărbați, cu un concept unic de brand-uri „Made in Italy”, unde veți putea găsi îmbrăcăminte ready-to-wear și made-to-measure: costume, cămăși, pantofi eleganți și casual, cravate, pantaloni, precum și accesorii pentru ținute casual sau business.

La Royal Men, puteți beneficia oricând de o ședință de private shopping, în baza unei programări în prealabil. Mai mult, conceptul „Golden Hour” vă oferă posibilitatea de a încerca private shopping-ul acasă la dumneavoastră sau într-o locație la alegere, precum unul din hotelurile noastre partenere din București!

Mulțumită selecției de brand-uri, făcută pe principiul calității, în portofoliul Royal Men se regăsesc nume cu rezonanță internațională, precum Artioli, Scuderi, Dolcepunta, Philippe Model Paris, Entre Amis, Camouflage Ar&J, Barrett sau Athison.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Royal Men

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin