Consiglieri

Aleea Alexandru 7, București 011821, Romania

Situat într-o superbă clădire de pe Aleea Alexandru din București, showroom-ul Consiglieri vă pune la dispoziție un produs unic: Custom Made, special creat pentru fiecare domn în parte și personalizat până la ultimul detaliu.

Acest concept deosebit, ce stă la baza Consiglieri, presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă, adăugând vestimentației elementele definitorii ale stilului personal.

Întreaga experiență Consiglieri începe cu o întâlnire, într-un spațiu rezervat și exclusiv în cadrul showroom-ului. Cu ajutorul unui specialist, se aleg elementele cheie ale garderobei personalizate. Rezultatul final va deveni o dovadă a stiului și eleganței purtătorului său.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Consiglieri

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin