Anette Spa - Anette Resort&Spa

DC58 58, Covaci 307377, Romania

SPA-ul din cadrul ANETTE RESORT&SPA  este inaugurat in luna Mai 2022 si este situat la parterul hotelului. Locatia este situata langa Timisoara , la numai 6 km iar pe autostrada se poate ajunge foarte repede si din Arad sau Lugoj. 

Este un SPA modern , pe o suprafata de 800 metri patrati, cuprinde pe langa zona de SPA si un restaurant unde se poate servi masa, terase exterioare , iazuri cu pesti exotici , locuri de joaca , piscine exterioare, bar si locuri de cazare in camere stil boutique . 

Stilul de viata modern este insotit de stres , afectiune care va poate afecta in mod negativ sanatatea si felul in care aratati iar ANETTE SPA va ofera toate conditiile pentru a scapa de acest lucru , aici stresul dispare, avem piscina interioara incalzita la 28-30 grade , bazin hidromasaj la 33-34 grade, dusuri emotionale, fantana de gheata , hammam, sauna finlandeza, sauna cu sare de Himalaia, spatii de relaxare, camere de masaj, vestiare, spatiu de repaos exterior.

Jocul cu apa, culoare si lumina, emotie si traire senzoriala, toate sunt destinate relaxarii, la ANETTE RESORT & SPA, unic in zona sa!Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Anette Spa - Anette Resort&Spa

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2024 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin