Taverna Sârbului, Drobeta Turnu Severin

E70, Drobeta-Turnu Severin 227070, Romania

Natural, savuros si pe saturate! Acestea sunt calitatile bucatariei sarbesti, pastrate si innobilate la Taverna Sarbului. Restaurantul e impregnat de atmosfera tipic sarbeasca a veacurilor trecute – de la constructia si mobilierul de lemn la platourile incarcate de mancaruri preparate dupa retete originale, de la slibovita parfumata la muzica plina de vigoare a tarafului si fanfarei, din care s-a inspirit Bregovic.

Care este cheia succesului? Totul e “specialitatea casei”. Mancarea are gust, este intotdeauna proaspata, iar carnea este pregatita pe gratar cu carbuni, “ca la tara”. Bucatele sunt cele traditionale, preparate dupa retete vechi al caror secret il stiu numai bucatarii sarbi.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Taverna Sârbului, Timișoara

Timișoara

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Taverna Sârbului, Drobeta Turnu Severin

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin