OSHO

Bulevardul Primăverii 33, București 014192, Romania

OSHO - Taste of Excellence este primul steakhouse din București cu carmangerie proprie, „beef without preservatives” („vită fără conservanți”) fiind sloganul care ilustrează cel mai bine valorile restaurantului nostru partener de top. Acesta nu sugerează doar o calitate superioară a cărnii, ci și un întreg concept relaxat, family-friendly, frecventat intr-un procent mare de expați iubitori de „steak adevărat”.

Un amestec de restaurant cu open kitchen, cu vitrină de carne lăsată la maturat, măcelarie și totodată cu sentimentul de bistro confortabil, integrând peste 170 de locuri la mese și o terasă deschisă pe durata sezonului cald. Chef Iosif Ștefănescu este prezent în fiecare zi, cu un pas în bucătărie și cu un pas în restaurant, discutând cu oaspeții săi, creând o atmosferă minunată; mai ales când gătește la masă un T-bone Steak.

Locația noastră parteneră este, în mod normal, deschisă zilnic între 10:30 și 23:00.

În materie de steakhouse-uri din București, recomandările noastre de top includ JW Steakhouse din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Prime Steaks & Seafood din Radisson Blu Hotel, Bucharest, precum și dabeef in zona Dorobanți, o alegere magnifică pentru burgeri și steak, un alt local conceput măiestuos de Chef Iosif Ștefănescu.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Prime Steaks & Seafood

București

Solicitați rezervare
JW Steakhouse

București

Solicitați rezervare
dabeef

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

OSHO