Bistro Zona

Strada Republicii 18, Suceava, Romania

Cu un design aparte, plămădit cu grijă de arhitecți pricepuți, partenerii noștri de la Bistro Zona au reușit să transforme o casă cu o arhitectură istorică de iz armenesc, într-unul din cele mai atractive puncte gastronomice din oraș.

Situat în zona centrală a municipiului reședință de județ, Suceava, Zona își propune să vă impresioneze, atât la nivel de bună dispoziție, dar mai ales la nivel de papile gustative. Poziționat atipic ca „nici fast-food, nici fine-dining”, localul nostru partener și-a ales propria cale, aceea de le oferi celor ce le trec pragul o experiență culinară completă, îmbinând toate elementele care i-au făcut reper în domeniu: arta gastronomică, priceperea barmanilor, echipa ageră și atentă de ospătari și un management tânăr și deschis spre nou, totul într-un ambient ce îmbină perfecțiunea design-ului clasic cu elemente de modernism.

În mod normal, Bistro Zona este deschis zilnic între 08:00 și 22:30.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

CitiZen Bistro & Lounge

Iași

Solicitați rezervare
Panoramic Restaurant

Iași

Solicitați rezervare
Unirea Hotel & Spa

Iași

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Bistro Zona

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin