CitiZen Bistro & Lounge

Piața Unirii 5, Iași 700056, Romania

Într-o atmosferă primitoare, exotică, relaxată, CitiZen Bistro & Lounge transmite vibrații pozitive acompaniate de preparate delicioase pregătite la minut, ce compun un meniu alcătuit din burgeri, salate și băuturi atent selecționate.

CitiZen este distractiv, ideal pentru a petrece timpul alături de persoanele dragi, iar atenția către client este prioritatea noastră. O locație ideală pentru a socializa și pentru a savura preparate gustoase și băuturi delicioase.

La parterul Unirea Hotel & Spa, este locația unde vă puteți delecta cu un prânz lejer, o cină placută sau pur și simplu vă puteți relaxa și reîncărca bateriile cu un cocktail după o zi aglomerată în Iași.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Panoramic Restaurant

Iași

Solicitați rezervare
Unirea Hotel & Spa

Iași

Solicitați rezervare
Bistro Zona

Suceava

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

CitiZen Bistro & Lounge

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin