Atmosphere Sky Bar

Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța, Romania

Situat la etajul 8, Atmosphere Sky Bar din cadrul hotelului nostru partener, Ramada Constanța, își propune să fie o oază de liniște și de relaxare, ideală pentru întâlniri de afaceri sau pentru a petrece timpul alături de prieteni sau de familie. Sky bar-ul beneficiazp atât de un spațiu interior dotat cu canapele confortabile, cât și de o terasă în aer liber, de unde puteți admira priveliștea panoramică asupra lacului Tăbăcăriei și asupra Mării Negre.

În condiții normale, barul este deschis zilnic între 16:00 și 22:00.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Coriolis din cadrul Hotel Iaki vă așteaptă cu beneficii exclusive. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul Restaurant Splendid, care vă așteaptă în cadrul Splendid Conference Hotel & Spa (*doar adulți).


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Coriolis

Mamaia

Solicitați rezervare
Restaurant Splendid

Constanța

Solicitați rezervare
Centrum Bar

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Atmosphere Sky Bar

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin