Salonul Regina Maria

Strada Episcopiei 1-3, București 010292, Romania

Oferind o zonă intimă de foyer, ideală pentru pauzele de cafea sau pentru servirea băuturilor, Regina Maria Hall reprezintă o alegere fantastică pentru orice eveniment privat pe care vi-l puteți imagina. Cei 180 de metri ai sălii pot găzdui până la 190 de invitați, fiind totodată posibilă divizarea sălii în două compartimente egale, ambele putând găzdui până la 90 de persoane.

Hotelul nostru partener, Athénée Palace Hilton, reprezintă una din cele mai renumite locații pentru evenimente din București; găzduind 13 spații versatile pentru evenimente și conferințe, din care 10 cu lumină naturală și 3 cu acces la terasă.

Fie că organizați un botez, o nuntă, o petrecere aniversară sau absolut orice alt eveniment privat, serviciile și mâncarea remarcabile ale Athénée Palace Hilton vă vor încânta invitații.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Roberto's - InterContinental Athénée Palace

București

Solicitați rezervare
Café Athénée

București

Solicitați rezervare
InterContinental Athénée Palace Bucharest

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Salonul Regina Maria

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin