Le Diplomate Ballroom

Strada Episcopiei 1-3, București 010292, Romania

Recunoscută ca fiind unul din cele mai bine conservate săli din țară, Le Diplomate Ballroom este denumită monument istoric și recunoscută ca fiind patrimoniu național. Această superbă locație pentru evenimente, atât private cât și corporate, poate găzdui până la 350 de invitați în cei 320 de metri pătrați ai săi. Împreună cu lobby-ul de la intrare, Les Colonnades, precum și cu Sala Regina Maria, acest spațiu furnizează cadrul ideal pentru o recepție sau pentru un eveniment grandios, cu până la sute de invitați.

Hotelul nostru partener, InterContinental Athénée Palace Bucharest, reprezintă una din cele mai renumite locații pentru evenimente din București; găzduind 13 spații versatile pentru evenimente și conferințe, din care 10 cu lumină naturală și 3 cu acces la terasă.

Fie că organizați un botez, o nuntă, o petrecere aniversară sau absolut orice alt eveniment privat, serviciile și mâncarea remarcabile ale InterContinental Athénée Palace Bucharest vă vor încânta invitații.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Le Diplomate Ballroom

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin