Epoque Events Gallery

Intrarea Aurora 17C, București 010213, Romania

Într-o adevărată oază de liniște în inima orașului, în imediata apropiere a parcului Cișmigiu, partenerii noștri de la Hotel Epoque vă propun organizarea unui eveniment privat într-un cadru intim și elegant.

Epoque Events Gallery vă va fascina participanții la ocazia dumneavoastră de sărbătoare prin design-ul neo-românesc al spațiilor de care dispune, în timp ce papilele gustative ale invitaților vor fi pe deplin satisfăcute meniurile special concepute.

În cadrul aceluiași hotel partener de 5 stele, restaurantul L'Atelier vă propune o experiență fine-dining în adevăratul sens al cuvântului.

Cu o suprafață de 130 de metri pătrați, Epoque Events Gallery poate găzdui până la 120 de participanți, în funcție de aranjamentul dorit în sală.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
L'Atelier Relais & Chateaux - Epoque Hotel

București

Solicitați rezervare
Constanța Ballroom

JW Marriott

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Epoque Events Gallery

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin