Atlas Ballroom

Calea Victoriei 63-81, București 010065, Romania

Un renumit centru pentru evenimente și conferințe în București, Radisson Blu Hotel vă propune să descoperiți semnificația unui eveniment privat organizat până la ultimul detaliu și desfășurat într-un cadru de vis.

Atlas Ballroom, situat la etajul 1 al hotelului, vă oferă posibilitatea de a invita până la 200 de invitați. Aceștia vor rămâne cu amintiri plăcute, mulțumită serviciilor și meniurilor special concepute ale echipei Radisson Blu.

Sala Atlas poate fi divizată în două partiții de dimensiuni aproape egale, una din ele dispunând de acces la o terasă generoasă, cu vedere la „oaza” complexului - curtea interioară și piscina exterioară.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Prime Steaks & Seafood - Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Ginger Sushi Bar & Lounge - Radisson Blu

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Atlas Ballroom

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin