Singureni Manor

Singureni, Romania

Singureni Manor este o destinatie unica al carei scop e sa ofere conectare autentica si bucurie plenara in mijlocul naturii, in conditii de confort absolut. Locul imbina puterea naturii de a oferi relaxare cu puterea oamenilor de a crea inspiratie si experiente frumoase si profunde pentru clienti si vizitatori.

Situat la doar o ora cu masina de Bucuresti, Singureni Manor dispune de două variante de cazare:

Paul's Lodge — Un conac luxos amenajat in stil vanatoresc, cu 13 camere personalizate, pentru intimitate absouta cu piscina privata, saune si jacuzzi completate de fine dining cu signature dishes. Conacul este conceput pentru grupuri si poate fi inchiriat doar integral.

Paul's Horses — O pensiune fermecatoare si eleganta, cuprinzand 18 camere cu acces direct la grajduri, care permite iubitorilor de cai sa participe nemijlocit la rutina zilnica de ingrijire a cailor. Camerele pensiunii se inchiriaza individual, pentru un sejur minim de doua nopti consecutive.

Daca doriti o escapada de weekend in familie sau va ganditi sa va bucurati de o intalnire cu echipa, in afara biroului, atunci Singureni Manor este locul ideal.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Conacul Törzburg

Brașov

Solicitați rezervare
Domeniile Martinuzzi

Alba Iulia

Solicitați rezervare
Domeniile Panciu

Panciu

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Singureni Manor

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin