Bavaria Blu - Mapamond

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, Romania

Situat în cadrul hotelului Bavaria Blu din Mamaia, cea mai efervescentă stațiune de pe litoralul românesc, etajul Mapamond de 5 stele are în spate o poveste aparte.

Toate cele 16 camere reprezintă o călătorie unică într-o țară diferită a planetei noastre, începând din Statele Unite ale Americii, în America de Sud, continuând prin Europa, Africa, Orientul Mijlociu, trecând prin Asia și oprindu-se în Australia.

Camerele cu un design specific țării reper au fost denumite ca atare: SUA, Captain (America de Sud), Anglia, Franța, Italia, România, Grecia, Turcia, Egipt, Kenya, Iran, India, China, Tailanda, Indonezia și Australia.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Splendid Conference & Spa Hotel

Mamaia

Solicitați rezervare
Casa Hrisicos

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Bavaria Blu - Mapamond

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin