Alezzi Yacht

Dana 9, Port of Midia & Midia Shipyard, Năvodari 905700, Romania

Pe durata croazierei la bordul Alezzi Yacht, veți putea admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce vă veți alimenta trăirile cu băuturi rafinate în acorduri muzicale variate.

Alezzi Yacht vă propune 3 experiențe inedite:

1. EARLYDREAM EXPERIENCE — Bucurați-vă de Family Party la bord, împreună cu cei mici în fiecare duminică după-amiază. Plecarea este programată pentru ora 13:00, iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a vă bucura de peisaj și de a vă relaxa departe de grijile cotidiene.

* este permis accesul copiilor la această croazieră;

2. DAYDREAM EXPERIENCE — Lăsați-vă purtați într-o experiență epică și simțiți vibrația senzației de libertate. Alegeți opțiunea unei escapade, trăiți-vă gândurile și savurați momentul unic! Plecarea este programată pentru ora 19:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 5 ore. Lasați-vă duși de val într-o experiență de festival!

* accesul copiilor nu este permis la această croazieră;

3. PUNȚILE DE 5 STELE — CABALERO, CONFLUENCE ȘI ZEFIR:

Puntea 1 — Cabalero Locul perfect în care muzica anilor trecuți vă conduce într-un decor cu puternice accente de design luxury. Concepută și recomandată persoanelor dornice de o aventură marină cu stil și emoție.

Puntea 2 — Confluence — Tehnologie high-class și muzica noii generații. Aici este unicul festival pe mare, la confluent dintre punți.  Adunați-vă prietenii, alegeți-vă masa și haideți să pornim în aventură la bordul yachtului Alezzi.

Puntea 3 — Zefir — Cel mai înalt punct al yacht-ului, departe de lumea agitată, în mijlocul mării, atât de aproape de briză. Muzica zilelor noastre, luminile de festival și o vedere spectaculoasă vă așteaptă pe Zefir level.


Notă: pentru a urca la bordul Yachtului Alezzi, pe puntea Cabalero, Confluence sau Zefir, este necesar să rezervați o masă, iar numărul de bilete achiziționate să fie egal cu numărul de locuri la masă — rezervarea trebuie efectuată prin intermediul Imperia Club.Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Hotel Iaki

Mamaia

Solicitați rezervare
Le Premier

Constanța

Solicitați rezervare
Golful Pescarilor

Agigea

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Alezzi Yacht

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin